RICO

Containerreiniging
Schoonmaakbedrijf
Glazenwasserij

Rico VOF
Energieweg 39
2421 LX Nieuwkoop
Telefoon: 0172-571701


E-mail: ricovof@casema.nl
Home - veelgestelde vragen - Container reiniger - Privacyverklaring - admin
´╗┐

RICO CONTAINER REINIGER CR1 / RICO CONTAINER CLEANER CR1


Een eigen ontwerp reiniger voor het snel en effici├źnt reinigen van 2 containers van 120, 240 of 360 liter of 1 container van 660, 760 of 1000 liter (kunststof). Reiniging per keer gemiddeld 2 minuten.

Bediening

Eenvoudig de container(s) plaatsen tegen de steunen, op de knop drukken en uw container wordt volautomatisch vastgeklemd, gekanteld en schoongespoeld. Door op de tweede knop te drukken wordt de container weer neergezet en ontklemt waarna de schone container weer klaar is voor gebruik. Voor het reinigen van de buitenzijde van de container is een hoge drukspuit aanwezig. Het gebruikte water wordt opgevangen en kan diverse malen hergebruikt worden. Ook is er een mogelijkheid om continue schoon water te gebruiken. Afhankelijk van de vervuiling kunnen 80 containers van 660 liter gereinigd worden.

Materiaal + Plaatsing

De machine is gemaakt van een RVS chassis en beplating. De chassis koker is 50/50/3 mm en de tank en beplating bestaan uit 1,5mm dik RVS. De aandrijving van hefmechanisme zowel als de spoelkoppen is hydraulisch. Het spoelen van de container gebeurt door middel van een lage druk pomp en de roterende spoelkoppen worden hydraulisch aangestuurd. Het elektrisch systeem van de machine is 360V.

Plaatsing van de machine bij voorkeur in de buurt van een waterkraan en waterafvoerplaats en 360V.

Velden met een * zijn verplicht

Naam: *
Email adres: *
Bericht: *
Hoeveel is 13+8? *